Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тюремний лікар не знайшла підстав для звільнення Луценка через хворобу

Понеділок, 24 грудня 2012, 13:01

Начальник сектору охорони здоров’я управління ДПтСУ в Чернігівській області  Волкова заявляє, що з медичної точки зору підстави для звільнення Юрія Луценка відсутні.

Про це вона повідомила під час перерви у судовому засіданні, яке сьогодні проходить в Менській виправній колонії, передає прес-служба ДПтС.

"Я хочу підкреслити, що стан здоров’я пацієнта задовільний,  а такий діагноз, як  цироз печінки, у нього взагалі відсутній", - заявила вона.

"І знаєте, більшість з тих діагнозів, які сьогодні звучали від адвокатів, пацієнт не має і ніколи не мав. Тому я здивована тим,  звідки і навіщо адвокати вигадують Луценку відсутні у нього хвороби", - сказала вона.

За словами лікаря,  Ірина Луценко просила про включення до складу медичної комісії МОЗ певних рекомендованих нею фахівців.

"Всі вони, а це 5 висококваліфікованих медиків, професорів, були включені до складу комісії. І всі вони підтвердили висновки, які були зроблені раніше чернігівськими лікарями", - уточнила Волкова.

Лікар також наголосила на тому, що стан здоров’я Луценка задовільний, і він знаходиться під постійним наглядом медперсоналу.

"Відсутні будь-які скарги від нього на роботу медиків колонії, наразі він отримує усе призначене та рекомендоване йому медикаментозне лікування, а інформація про неотримання пацієнтом протягом 20 днів ліків взагалі не відповідає дійсності", - сказала лікар.

Вона також додала, що у Луценка не діагностовано жодного захворювання, які входять до переліку хвороб,  що є підставою для подання в суд матеріалів про звільнення засудженого від подальшого відбування покарання.

"Насправді, такі проблеми зі здоров’ям, як у Луценка, має кожен другий українець", - додала вона.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування