Яценюк порівняв Януковича з Дідом Морозом

Понеділок, 24 грудня 2012, 17:36

Новопризначені урядовці отримали свої посади через приязні стосунки з оточенням президента та акціонерів Партії регіонів.

Про це повідомив голова фракції "Батьківщина" Арсеній Яценюк у коментарі журналістам, повідомляє його прес-служба.

За словами політика, новопризначений склад Кабміну - "це уряд ще одного покращення": "Вже були попередники, які "покращили" життя, а тепер прийшли наступники, які так само "покращать" життя. Абсолютно зрозуміло, що вони своє життя будуть покращувати".

"Янукович підписав указ про формування нового уряду саме перед Новим роком. Санта Клаус із Дідом Морозом роздають подарунки, а президент Янукович роздає посади в складі Кабінету міністрів", - зазначив він.

На переконання Яценюка, з усіх, кого призначено в Кабмін, "можливо двоє, максимум троє підозрюють, що треба робити в уряді".

"Всі інші - це просто випадкові люди, які отримали посади в першу чергу через приязні стосунки з оточенням чинного президента і тих, хто є акціонерами Партії регіонів", - додав політик.

"Зрозуміло, що відповідальна за все тільки одна особа - це президент Янукович", - наголосив він.

З огляду на це, наголосив голова фракції "Батьківщина", очікувати щось від цього уряду неможливо: "Ми не чекали нічого і від попереднього уряду. Ми будемо сподіватись на те, що вони хоча б внесуть програму дій уряду на наступний рік. Але їхні попередники не робили це протягом останніх 2,5 років".

"Тому жодних змін в країні після призначення цього уряду не відбудеться. А зате відбудуться зміни в тих людей, які стали міністрами і віце-прем’єрами. У них точно відбудуться зміни на краще", - зазначив Яценюк.

Як відомо, у понеділок зранку Янукович призначив новий склад Кабінету міністрів.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування