Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Янукович зізнався, що призначив Лукаш для контролю

Вівторок, 25 грудня 2012, 12:17

Президент Віктор Янукович називає метою відновлення посади міністра Кабінету Міністрів посилення контролю за виконанням плану дій з реформування країни.

Про це він сказав під час виступу на засіданні Ради регіонів, повідомляють Українські новини.

На думку президента, результати практичного виконання попередніх планів реформування свідчать про необхідність посилення контролю за їх реалізацією.

"Я про це неодноразово говорив і вчора (24 грудня), коли ми зустрічалися з урядом, я сказав, що не випадково ми засновуємо фактично нову систему контролю і ввели знову посаду міністра Кабінету Міністрів, який повинен організувати цю роботу разом з прем'єр-міністром, першим віце-прем'єром. Ця система повинна врешті-решт запрацювати ", - сказав він.

Янукович зазначив, що Національний план дій на 2012 рік виконаний не повністю і ключовими причинами такої ситуації є низька виконавча дисципліна та брак відповідальності як на центральному, так і на регіональному рівнях і деякі помилки в організації роботи уряду, в тому числі в структурі його управління.

Глава держави додав, що зважаючи на це потрібно переглянути деякі положення про міністерства та значно підвищити рівень відповідальності чиновників.

Як повідомлялося, з березня по грудень 2010 року посаду міністра Кабміну займав Анатолій Толстоухов.

У результаті адміністративної реформи ця посада була скасована, при цьому була змінена структура секретаріату Кабміну, і в квітні 2011 року Кабмін призначив керівником свого секретаріату Костянтина Любченка.

24 грудня президент Віктор Янукович призначив Олену Лукаш міністром Кабміну.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...