Кличко впевнений, що у нього тушок не буде

Вівторок, 25 грудня 2012, 19:40

Лідер фракції "УДАР" Віталій Кличко впевнений, що в його фракції немає зрадників.

Про це він заявив в ефірі телеканалу ТВі.

"Нас звинувачували, що у нас команда якась не та. Я особисто з допомогою своїх друзів формував цю команду, опираючись на три ключові принципи: бажання працювати, професіоналізм, моральні якості. І я впевнений, що у нашій команді тушок не буде. Я особисто формував фракцію, і я контролюю фракцію", - сказав Кличко.

Він також додав, що депутати повинні турбуватися про власну репутацію, а "перебіжчикам" "люди повинні публічно дати оцінку".

"Якщо дізнаюся, що з фракції пішла людина, це буде персональна образа. Ви не можете собі уявити, що я з нею зроблю", - заявив Кличко.

При цьому, відповідаючи на ремарку про те, що на думку експертів замість нього працює команда спеціалістів, політик зазначив: "Моє завдання зібрати сильну команду".

"У спорті ти один не зможеш нічого добитися, навіть якщо будеш гарним спортсменом. Якщо у тебе не буде гарного юриста, якщо у тебе не буде промоутера, не буде менеджера, не буде лікаря, якщо у тебе не буде сильної команди, ти ніколи не станеш найсильнішим у світі", - запевнив він.

"Хочеш бути сильним, кращим - працюй з найкращими. Такий принцип і у політиці працює", - уточнив Кличко.  

 "Політика - це командна гра. Ти не можеш бути експертом в економіці, держуправлінні, ти не можеш бути експертом в соціальній політиці…", - пояснив депутат.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News