Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тягнибок буде ставити більшість "в умови"

Середа, 26 грудня 2012, 19:08

Депутати від фракції "Свобода" будуть намагатися змусити депутатів більшості голосувати за опозиційні законопроекти.

Про це заявив лідер партії "Свобода" Олег Тягнибок в ефірі телеканалу ТВі.

Він пообіцяв, що на засідання 10 січня опозиція внесе свої пропозиції щодо внесення змін до закону про державний бюджет на 2013 рік.

"Сподіваюсь, що встигнемо внести на спільне обговорення", - зазначив політик, додавши, що, зокрема, будуть пропонуватися зміни щодо фінансування соціальних статей бюджету.

Тягнибок також повідомив, що "Свобода" спільно з "Батьківщиною" готує низку законопроектів - "близько 10 законопроектів" - щодо ключових проблемних питань в країні.

"Частину з тих законопроектів ми будемо виносити на загальнонародне обговорення, для того щоб розуміти сприйняття суспільства. І будемо боротися за те, щоб ці законопроекти були проголосовані у сесійній залі", - зазначив він.

"Ми не маємо жодних ілюзій, стосовно того, що вони не будуть голосуватися більшістю, але рано чи пізно наш тиск, наша активна участь у парламенті, те, що ми будемо заставляти їх (більшість) працювати в парламенті, заставить їх йти на певні компроміси", - уточнив політик.

При цьому коментуючи перспективи внесення змін до "мовного" закону, він заявив, що "Свобода" буде "ставити їх (депутатів більшості) в такі умови, щоб вони проголосували".

При цьому він відмовився уточнити, що саме це будуть за умови.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування