Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Середній вік нового уряду Азарова – 47 років

Четвер, 27 грудня 2012, 15:53

Найстарший в новому Кабміні – 65-літній прем’єр-міністр Микола Азаров, наймолодший – 32-річний міністр доходів і зборів Олександр Клименко.

Також молодими міністрами стали: 36-річні перший віце-прем’єр-міністр Сергій Арбузов і міністр Кабінету Міністрів Олена Лукаш, пише "Тиждень".

До молодих можна віднести і 37-літню міністра соціальної політики Наталію Королевську, 38-річного віце-прем’єр-міністра Олександра Вілкула та 39-літнього міністра фінансів Юрія Колобова.

Трьом міністрам – від 40 до 44 років. Це: міністр енергетики та вугільної промисловості Едуард Ставицький (40 років), міністр регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства Геннадій Темник (42 роки) та міністр екології та природних ресурсів Олег Проскуряков (44 роки).

Ще трьом – по 49 років. Це – міністр внутрішніх справ Віталій Захарченко, міністр закордонних справ Леонід Кожара та міністр освіти і науки, молоді та спорту Дмитро Табачник.

Міністрові економічного розвитку і торгівлі Ігореві Прасолову та міністрові  оборони Павлові Лебедєву – по 50 років.

Чотирьом міністрам – від 52 до 56 років. Це – міністр аграрної політики та продовольства Микола Присяжнюк (52 роки), міністр інфраструктури Володимир Козак (53 роки), віце-прем’єр-міністр Юрій Бойко (54 роки) і міністр юстиції Олександр Лавринович (56 років).

Віце-прем’єр-міністрові Костянтину Грищенку та міністрові охорони здоров’я Раїсі Богатирьовій – по 59 років.

Відповідно, середній вік уряду складає 47 років.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...