Адвокат Гонгадзе підозрює, що на Пукачі все й обірветься

П'ятниця, 28 грудня 2012, 12:58

Адвокат Мирослави Гонгадзе Валентина Теличенко вважає, що розслідування справи вбивства Георгія Гонгадзе обірветься на Олексії Пукачу, а вирок йому міститиме значні правові прогалини.

Про це вона заявила у п’ятницю під час перерви у засіданні Печерського районного суду Києва, який розглядає справу Пукача.

"Якщо вирок буде із суттєвими правовими прогалинами, то буде зрозуміло, що закритий характер процесу був навмисною дією", - сказала Теличенко, повідомляє УНІАН.

При цьому вона висловила переконання, що правові прогалини, звичайно, будуть, оскільки під час досудового слідства не допитали осіб, на яких вказував Пукач, і під час судового слідства захисту було відмовлено у проведенні допитів низки осіб.

"Це свідчить про небажання розслідувати далі справу Пукача, а свідчить про наміри обрізати все на Пукачі", - вважає Теличенко.

Після перерви у суді продовжаться дебати сторін-учасниць процесу. Зокрема, як очікується, сьогодні має виступити сам підсудний.

У четвер під час дебатів сторона державного обвинувачення попросила Печерський райсуд Києва призначити Пукачу покарання у вигляді довічного позбавлення волі за вбивство Гонгадзе.

Печерський райсуд Києва з квітня 2011 року у закритому режимі розглядає справу за обвинуваченням Пукача у вбивстві Гонгадзе.

За даними Генпрокуратури, досудовим слідством встановлено, що Пукач у травні-вересні 2000 року перевищив владу і свої службові повноваження стосовно громадського діяча Олексія Подольського і журналіста Гонгадзе, і 17 вересня 2000 року умисно вчинив вбивство останнього.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News