Немилостивий не хоче бути "тушкою" після бучі з Табаловими

П'ятниця, 28 грудня 2012, 16:03

Депутат від "Батьківщини" Віталій Немилостивий, який увійшов у депутатське об'єднання "За Харків! За Слобожанщину!", заперечує, що може стати перебіжчиком у парламенті.

"Я "тушкою" не є на даний момент і не планую нею ставати. Особливо після того, як вчинили опозиціонери з тими, хто ними став", - сказав він на прес-конференції в п'ятницю, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

За його словами, вступ до об'єднання "За Харків! За Слобожанщину!" не означає лояльності до чинної влади.

"Коли мені зробили пропозицію про вступ до групи, то питання стояло: ми працюємо для харків’ян або ми не працюємо для харків’ян… Якщо питання стоїть, хто лояльний до влади, хто не лояльний, то я вийду з цієї групи", - сказав Немилостивий.

25 грудня у Верховній Раді було оголошено про створення міжфракційного депутатського об'єднання "За Харків! За Слобожанщину!".

До нього увійшли 18 депутатів: 14 мажоритарників від Харкова й Харківської області (усі члени Партії регіонів), 3 народних депутати, обраних за списком Партії регіонів, і Віталій Немилостивий, обраний за списком об'єднаної опозиції "Батьківщина".

Деякі ЗМІ називали Немилостивого "потенційною тушкою".

Як відомо, раніше депутати опозиції організували у Верховній Раді відсіч депутатам "Батьківщини" Олександру й Андрію Табаловим за перехід на сторону Партії регіонів, вимагали від "тушок" здати мандати й картки для голосування, погрожуючи блокувати роботу парламенту, доки це не буде зроблено разом із персональним голосуванням.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування