Лише в Києві за добу "від комунальників" постраждали 264 людини

П'ятниця, 28 грудня 2012, 18:34

Внаслідок ожеледиці у Києві протягом минулої доби постраждало 264 особи, з них - 6 дітей.

Про це повідомила прес-служба Департаменту охорони здоров'я столиці.

Згідно з інформацією, 27 грудня в Києві через отримані травми госпіталізовано 52 людини.

Зі скаргами на переохолодження та відмороження до лікарів звернулося 3 особи.

Через травмування внаслідок падіння бурульок, які співробітники комунальних служб не прибрали навіть з будинків у центрі Києва, у четвер постраждало 5 осіб.

Бурулька впала з даху "Арена-сіті" на Бессарабській площі і пробила вікно автомобіля. Фото: Українська правда

За інформацією Гідрометеоцентру, в столиці і надалі спостерігатиметься ускладнення погодних умов.

У вихідні дні, 29-30 грудня, очікується різке зниження температури до -5..-12 градусів, що сприятиме замерзанню мокрого снігу на дорогах та появі ожеледиці.

У зв’язку з цим столична Державтоінспекція звернулася до киян та гостей міста зважити на складні погодні умови і не залишати автомобілі на краю проїзної частини, оскільки це значно ускладнює прибирання снігу.

Окрім того, ДАІ закликало водіїв під час руху бути максимально уважними та обережними, дотримуватись швидкісного режиму, безпечної дистанції, правил маневрування, в умовах недостатньої видимості рухатися з увімкненим ближнім світлом фар чи протитуманними ліхтарями.

У свою чергу віце-прем'єр Олександр Вілкул під час урядової селекторної наради повідомив, що в Україні від переохолодження померли 133 людини.

"У всіх містах і районах створені спеціальні пункти обігріву. Однак в Україні від переохолодження померло 133 людини, переважна більшість з яких не мають постійного місця проживання. Для вирішення цієї проблеми необхідно поширити практику соціальних патрулів", - цитують Вілкула "Коментарі".

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування