Королевська: бюджетники зустрінуть Новий рік без боргів

Субота, 29 грудня 2012, 17:32

Міністр соціальної політики Наталія Королевська заявляє про фінансування в повному обсязі регіонів для виплати зарплат працівникам бюджетної сфери.

"Усі регіони у повному обсязі отримали кошти для виплати зарплат працівникам бюджетної сфери", - цитує Королевську в суботу прес-служба міністерства.

"Я особисто проконтролювала, щоб кошти дійшли до регіонів. Зараз керівники областей несуть персональну відповідальність, щоб кошти дійшли до людей. На вчорашній селекторній нараді я ще раз нагадала їм про це. Ми зробили все, щоб працівники бюджетної сфери зустріли Новий рік без боргів", - наголосила вона.

Міністр зазначила, що посилено контроль щодо виплати зарплат бюджетникам.

"При Мінсоцполітики відновлено роботу Міжвідомчої комісії з погашення заборгованості по зарплаті. Також Міністерство звернулося до профспілок для того, щоб вони своєчасно інформували про виникнення заборгованості у бюджетній сфері. Посилено моніторинг звернень громадян через "гарячу" телефонну лінію Кабінету міністрів України", - додала Королевська.

Як повідомлялося, прем’єр Микола Азаров 24 грудня доручив Королевській узяти на контроль питання виплати заробітних плат.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування