Новий господар ФК "Металіст" показав своє обличчя

Неділя, 30 грудня 2012, 20:34

Новий власник футбольного клубу "Металіст" Сергій Курченко обговорив з тренером і керівництвом клубу плани з його розвитку.

Як повідомляє прес-служба ФК "Металіст", зустріч Курченка з головним тренером команди Мироном Маркевичем, генеральним директором Сергієм Воликом і спортивним директором Євгеном Красніковим відбулася в неділю у Києві в офісі групи компаній "Газ України".

Курченко - справа. Фото прес-служби ФК "Металіст"

Вона була покликана відповісти на цілий ряд гострих питань, пов'язаних з найближчими і середньостроковими планами нового власника, а також зі стратегією розвитку команди.

 

Повідомляється, що всі учасники зійшлися у високій оцінці діяльності колишнього власника клубу Олександра Ярославського. Курченко підкреслив, що вдячний Ярославському, який забезпечив прорив у розвитку "Металіста" і вніс неоціненний внесок у розвиток українського футболу.

Тренеру й адміністраторам команди було обіцяно продовження співпраці відповідно до контрактів, а також поступове збільшення винагороди гравців і вдосконалення тренувальної бази. Зокрема, Курченко намір найближчим часом, як і обіцяв, викупити у міської влади стадіон "Металіст".

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування