У Маріуполі феєрверк зруйнував половину житлового будинку

Неділя, 30 грудня 2012, 22:09

У Маріуполі в результаті вибуху складу піротехніки в житловому будинку три квартири знищені повністю, ще сім постраждало частково.

 

Як повідомляє маріупольський сайт 0629.com.ua, серія вибухів сталася о 12:00 в неділю на вул. Харлампієвський, 27. В результаті загинув 32-річний чоловік, 14 людей лишилися без даху над головою.

 

Як вдалося встановити, в квартирі № 10 житлового 11-квартирного будинку знаходився несанкціонований склад піротехніки, а також два балони з гелієм.

 

Заступник начальника 3 державного пожежно-рятувального загону головного теруправління МНС у Донецькій області Володимир Гусинський розповів на прес-конференції, що рятувальники встигли охолодити балони, інакше сила вибуху була б ще більш руйнівною.

 

32-річний племінник власника квартири, де розташовувався склад піротехніки, був виявлений під завалами вже мертвим.

14 чоловік лишилися без притулку. 13 з них поселили родичі, одну жінку поселили в гуртожиток.

За словами представників міської адміністрації, всім постраждалим буде надана матеріальна допомога. Що стосується відновлення зруйнованої будівлі, то це питання поки не вирішене. Але влада підкреслила: там, де можна буде зробити ремонт - його зроблять. В інших випадках людям буде придбано житло на вторинному ринку.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування