Тимошенко закликає не витрачати час на "метушню"

Понеділок, 31 грудня 2012, 14:29

Юлія Тимошенко зичить українцям здійснити переоцінку цінностей і витрачати свій час на рідних людей, а не на "речі, які не варті любові".

Про це йдеться в її привітанні з новорічними святами, повідомляє прес-служба ув’язненої екс-прем’єра.

"Дорогі мої! Вітаю вас з усіма новорічними святами! Хочу вам сьогодні побажати вміти правильно розпоряджатися часом, який вам відвів Господь", - пише Тимошенко.

Вона зазначає, що на новорічні свята відкладаються усі справи, люди збираються в родинному колі, говорять теплі й важливі слова близьким, однак коли свята минають – знову повертаються "у світ метушливих, сірих буднів, де майже немає місця почуттям та сантиментам".

"Зараз я хочу, щоб після свят ви змінили звичайний хід подій, поміняли місцями пріоритети та спробували віддавати своїм близьким людям – коханим, дітям, батькам, родині – більше часу, більше любові, більше уваги", - звертається Тимошенко.

"Час, що ви безпідставно присвячуєте пустій повсякденній метушні, яка вам лише здається важливою, ви відбираєте в тих, кого любите, і цей час вже ніколи не повернеться... Вже потім, коли настає вимушена розлука, а вона приходить рано чи пізно до всіх, ми розуміємо, що недолюбили, недодали тепла та турботи тим, без кого важко уявити своє життя", - наголошує вона.

Тимошенко зичить українцям "не втрачати свій безцінний час на речі, які не варті любові".

"Спробуйте перелік цінностей змінити зараз, бо в минулому вже нічого змінити неможливо", - закликає екс-прем’єр.

"Я бажаю вам прожити своє життя відразу начисто та присвятити його найдорожчим у світі людям", - додає вона.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування