Син "регіонала" купив вино і побачення із Саркозі?

Вівторок, 4 грудня 2012, 20:29

Син "регіонала" Миколи Янковського, колишнього власника концерну "Стирол", Ігор придбав бочку елітного французького вина за 270 тисяч євро на аукціоні у Франції.

Про це повідомляє "Тиждень.ua" з посиланням на французьке видання "Atlantico".

Як бонус Ігор Янковський отримав можливість погостити у себе екс-президента Франції Ніколя Саркозі з дружиною Карлою Бруні.

Саме колишня перша леді Франції виступила аукціоністом, щоб продати 350-ти літрову бочку вина, початкова вартість якої складала всього 20 тисяч євро. Вино Кортон Гран Крю, Шарлот Дюмей з президентських запасів. Організатор аукціону - товариство, що існує в Франції з XV століття.

Продаючи вино Бруні пообіцяла покупцям: "За 200 тисяч євро я сама доставлю вино, а за 250 тисяч євро мій чоловік доставить його разом зі мною!".

Щасливими покупцем виявився, скоріше за все, син одного з українських магнатів промисловець Ігор Янковський з дружиною Світланою і тепер саме до них приїде в гості колишня президентська пара. Коли станеться ця знаменна подія і чи буде вона публічною, не повідомляється.

Відомо, що сам Янковський не питиме купленого вина. За твердженням прес-секретаря дому Bichot, в якому промисловець виграв аукціон, Жана-Давида Камю, "Янковський планує перепродати цю бочку за вищою ціною на аукціоні в Києві, щоб направити кошти на мистецькі програми для покинутих дітей".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування