Литвин подякував, що йому не вистрелили в спину

Четвер, 6 грудня 2012, 12:26

Спікер Верховної Ради поскаржився на тиск на нього протягом роботи спікером.

Про це він сказав у прощальному слові з нагоди припинення роботи Ради шостого скликання.

"На завершення дозволю собі висловити кілька особистих оцінок і поглядів, від яких щоденно стримував себе протягом головування у Верховній Раді. У цьому залі в мене хіба що не стріляли впритул і в спину, тому сьогодні у мене є право прямо сказати дещо з того, що я думаю", - поскаржився спікер.

"Голова Верховної Ради за української ситуації і атмосфери - безсловесний представник всіх, крім себе самого. Він диригент без палички і оркестру. Він заручник щоденного болісного вибору, звивистого пошуку компромісу, хиткої згоди між непримиренними і полярними поглядами", - заявив Литвин.

Він поскаржився, що депутати часто зловживають своїми правами. До таких зловживань він відніс голосування чужими картками. Інші претензії Литвина були досить розмитими.

"Українським народним депутатам властива цікава аномалія, яка майже не зустрічається в західних парламентах – підніматися до хмар не тільки над виборцями, народом в цілому, але і над своїми колегами", - зауважив Литвин.

Наостанок він ще раз повторив: "Вдячний всім друзям за допомогу й підтримку, дякую і всім недругам за те, що, стріляючи впритул словесно та в інший спосіб, не вистрілили реально у спину".

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...