Після виборів у Криму згортають соціальний проект Могильова

П'ятниця, 7 грудня 2012, 08:42

У кримських торговельних мережах скорочена кількість магазинів, у яких діють знижки в рамках проекту Ради міністрів "Соціальна карта кримчанина".

Про це повідомляють "Аргументам тижня — Крим".

За їхньою інформацією у супермаркетах деяких торговельних мереж, що беруть участь у програмі, з'явилися оголошення із вказівкою магазинів, у яких можна купити товари зі знижками.

Так, кореспондент видання помітив таке оголошення в одному з магазинів однієї з торговельних мереж.

 

"Шановні покупці! Звертаємо вашу увагу: у програмі "Соціальна карта кримчанина" бере участь універсам "Яблуко", розташований по вул. Героїв Сталінграда, 3-а", — зазначено в оголошенні.

Крім того, тут зазначено, що продукти зі знижками можна купити тільки три рази на тиждень - з понеділка по середу з 9.00 до 16.00.

Спочатку, коли стартував проект "Соціальна карта кримчанина", про його подібні нюанси ніхто із чиновників і бізнесменів не повідомляв.

Як відомо, проект був ініційований кримським прем'єром Анатолієм Могильовим у березні цього року. На його реалізацію з бюджету було виділено 750 тисяч гривень.

На ці кошти були закуплені пластикові карти для соціально незахищених верств населення, по яких вони купують продукти харчування, промислові товари, ліки в аптеках і навіть оплачують послуги в перукарських салонах зі знижками від 3 до 7%.

За даним Мінсоцполітики АРК, у проекті беруть участь понад 500 магазинів, супермаркетів і інших об'єктів.

Спочатку проект піарили кримські чиновники. Вони запевняли, що проект є проявом турботи про кримчан з боку уряду й соціально відповідального бізнесу.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування