Опозиція заблокувала трибуну і висунула ультиматум

Четвер, 10 січня 2013, 09:56

Опозиція заблокувала трибуну Верховної Ради з вимогою включити до порядку денного ряд питань і законопроектів.

"Вимагаємо від більшості і від голови ВР включення до порядку денного питань, які важливі для України і українців. Для України не важливо, яке прізвище буде в голови Нацбанку. За будь-яких умов це буде Янукович", - заявив Арсеній Яценюк.

 

"Ми вимагаємо включати до порядку денного ряд питань. Перше - питання про курс України на європейську інтеграцію і відповідну постанову", - сказав він.

Яценюк також заявив, що опозиція також вимагає включити до порядку денного питання про декриміналізацію статей кримінального кодексу, за якими засудили Юлію Тимошенко і Юрія Луценка.

"І третє - ми вимагає включення до порядку денного законопроекту про амністію, який внесений трьома опозиційними фракціями і який звільняє від політичний переслідувань як Тимошенко і Луценка, так і тисячі українців, які потерпають від незаконного кримінального переслідування", - сказав голова фракції.

 

Підчас виступу Яценюка, депутати від опозиція заблокували трибуну ВР.

 

 

"Ми вимагаємо включити до порядку денного ці питання, проголосувати і це дасть змогу Раді далі нормально працювати", - сказав Яценюк.

Після цього спікер Верховної Ради Володимир Рибак оголосив перерву.

Фото Дмитра Ларіна, УП

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування