Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Влада Луганська підозрює в захопленні гірняками шахти політику

Четвер, 10 січня 2013, 18:39

У Луганській облдержадміністрації захоплення 14-ю шахтарями кабінету директора шахти "ДТЕК "Свердловантрацит" вважають політичною спекуляцією.

Про це повідомив перший заступник глави обладміністрації Едуард Лозовський, передають Ukranews.

"Зараз в кабінеті директора шахти директор департаменту промисловості та енергозбереження облдержадміністрації Дмитро Дрожжин та ряд співробітників обладміністрації ведуть переговори з цими людьми (що проникли в кабінет). Ми хочемо зрозуміти, навіщо потрібно було захоплювати приміщення і чого вони домагаються. Є ймовірність, що це політакція", - сказав Лозовський.

Він додав, що шахта працює в звичайному режимі, однак перебування в кабінеті директора сторонніх осіб викликає загрозу і тривогу в інших працівників шахти.

"Вони порушують своїми діями закон. Ми пропонуємо їм перевести дискусію в правове поле в іншому місці", - додав Лозовський.

За його даними, велика частина гірників шахти "Червоний партизан" є членами іншої профспілки і не підтримують дії членів Незалежної профспілки Свердловська.

Лозовський також запевнив, що заробітна плата виплачується на шахті без затримок, і її розмір високий.

Також він заперечує можливість скорочення кількості робочих місць на підприємстві через його реорганізацію.

"Всі ці розмови про звільнення - спекуляції", - уклав Лозовський.

Міліція продовжує охороняти приміщення шахти "Червоний партизан" і проводить перевірку за даним фактом, за результатами якої дасть правову кваліфікацію діям осіб, що проникли в кабінет директора шахтарів.

Як відомо, керівництво шахти вважає проникнення 14 шахтарів у кабінет директора хуліганською витівкою і заявляє, що вони не є їхніми працівниками.

14 шахтарів вимагають скасувати наказ про реорганізацію підприємства.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування