"Аеросвіт" протягом 5 днів відмовиться від частини рейсів

Четвер, 10 січня 2013, 20:41

Українська авіакомпанія "Аеросвіт", яка зазнала фінансових проблем, припинить обслуговування частини рейсів.

Про це йдеться у повідомленні компанії.

Відповідно до змін програми польотів на період зимової навігації 2012-13 років "Аеросвіт" продовжить обслуговувати далекомагістральні маршрути до Пекіна, Нью-Йорка, Хошиміна, Бангкока і Гоа.

Авіакомпанія також забезпечить перевезення пасажирів у межах України відповідно до нині чинної внутрішньої маршрутної мережі, у тому числі спільно з авіаперевізниками-партнерами.

При цьому компанія попереджає про "можливе оперативне коригування графіка міжнародних і внутрішньоукраїнських польотів компанії з урахуванням комерційної завантаженості".

У 2013 році "Аеросвіт" суттєво скоротить мережу міжнародних середньомагістральних авіарейсів.

Авіакомпанія обслуговуватиме лише повітряні лінії Київ – Москва, Київ – Санкт-Петербург, Київ – Стамбул, Одеса-Стамбул і Київ-Ташкент.

Оперування на решті міжнародних середньомагістральних повітряних ліній компанія припинить від 11 січня 2013 року до 00:00 15 січня.

"Аеросвіт" зазначає, що труднощі в діяльності компанії пов’язані з діями фінансового департаменту Міжнародної асоціації повітряного транспорту (ІАТА), яка з 2013 року "брутально порушує календар перерахунку коштів за реалізовані авіаквитки".

Окрім того, для пролонгації участі в ІАТА BSP перед "Аеросвітом" поставили "необґрунтовані, у десятки разів завищені фінансові вимоги".

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News