Депутати на прощання побилися і завалили ялинку

П'ятниця, 11 січня 2013, 13:29

Перед закриттям першої сесії у парламенті знову сталася бійка.

Інцидент стався під час розгляду ратифікації угоди між урядами Росії та України щодо попередження надзвичайних ситуацій на об’єктах ЧФ Росії на території України.

Член фракції "Свобода" Олександр Шевченко попросив слово з трибуни і спікер Володимир Рибак надав його, незважаючи на скорочену процедуру розгляду закону.

Під час доповіді Шевченка комуністи почали його перекрикувати зі своїх місць. Після цього до них підійшов В’ячеслав Кириленко, а потім ще близько 10 депутатів від опозиції.

Перепалка переросла в бійку.

 
Фото Ірини Шевченко, ЛігаБізнесІнформ 

У результаті інциденту завалилася одна з двох ялинок, встановлених біля трибуни у залі засідань. Ялинка впала і з неї посипалися іграшки.

Пізніше Кириленко у коментарі журналістам сказав, що "зробив зауваження одному молодому комуністу, який активно і брутально перебивав виступ доктора юридичних наук, професора Олександра Шевченка".

"Почалося все з комуністів, потім там вже було багато людей. Деталей, з вашого дозволу, не розкажу, бо таких ситуацій буде ще багато, тим більше, в нинішньому скликанні", - сказав він.

Українська правда 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування