Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У міліції проводять перевірку заяви харківської журналістки

Субота, 12 січня 2013, 13:51

Слідчий відділ міськуправління міліції Харкова проводить перевірку заяви журналістки Жанни Титаренко про загрозу її життю і перешкоджання професійній діяльності.

"Зазначену заяву внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань, справа перебуває на особистому контролі керівництва ГУ МВС України в Харківській області", - наголошується в повідомленні відділу зі зв'язків з громадськістю ГУ МВС в Харківській області, передає Інтерфакс-Україна.

Раніше Титаренко повідомила в авторській колонці, що паперові листівки з погрозами почала регулярно отримувати з 19 грудня минулого року після публікації про діяльність співробітників міліції, а в ніч з 5 на 6 січня невідомі прийшли до її будинку.

"У ніч з 5 на 6 січня я почула сильний стукіт у вікно, мат і загрози: "...Уб'ю...!" Після грубих погроз в ніч з 5 на 6 січня я звернулася з відповідними заявами до міліції та прокуратури. У своїх заявах вимагаю припинити погрози і запобігти подальшому перешкоджанню моїй журналістській діяльності", - повідомила Титаренко.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування