Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Опозиція обіцяє покарати людей, які виклали в мережу "переписку" Жені Тимошенко

Понеділок, 14 січня 2013, 09:06

Об'єднана опозиція "Батьківщина" обіцяє, що організатори публікації "сфальсифікованої переписки Євгенії Тимошенко та Григорія Немирі" будуть покарані.

Про це йдеться в заяві опозиції.

Появу в мережі листування дочки Тимошенко та заступника голови "Батьківщини" Немирі, опозиція вважає свідченням того, що "влада усвідомила нікчемність, безперспективність та бездоказовість висунутих проти Юлії Тимошенко звинувачень, а тому взялася за дискредитацію найближчого її оточення".

В опозиції підкреслили, що дії організаторів та виконавців публікації та фальсифікації переписки трактуються як злочин та підпадають під дію як українського кримінального законодавства, так і міжнародного права.

"Чекати справедливості від українських органів правосуддя марно, оскільки саме вони на чолі з Януковичем і є організаторами і співучасниками цього чергового злочину з серії політичних репресій. Тому ми звернулися до правоохоронних органів інших країн, громадяни яких постраждали від факту публікації", - розповіли в "Батьківщині".

"Так, заяви про злочин вже почали розслідувати правоохоронці США, Великобританії та Німеччини. Крім того, всі співрозмовники Євгенії з незаконно оприлюдненої переписки з власної ініціативи звернулися до правоохоронців своїх країн", - йдеться в заяві.

В опозиції наголосили, що особливим цинізмом замовників злочину є те, що опублікована інформація містить як "правдиві епізоди, так і вигадані від першого до останнього слова".

"Ми вже встановили, що власник доменних імен сайтів zhuzhaleaks.com та nemyrialeaks.com - один і той самий, а інтернет-провайдером цих сайтів теж є одна фізична особа, зареєстрована у Києві. Це свідчить про системність та замовний характер публікації фальсифікацій", - наголосили в опозиції.

"Батьківщина" також звернулася до журналістів та українських громадян з проханням не ставати співучасниками злочину та не розповсюджувати особисту переписку Євгенії Тимошенко.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
02:07
Die Welt оприлюднило мирну угоду, яку Україна та Росія могли підписати на початку війни
01:06
В Росії злетіли бомбардувальники Ту-95
00:54
Німецькі винищувачі перехопили російський  Іл-20 над Балтійським морем
00:38
доповненоУ Харкові пролунала серія вибухів: пошкоджена медустанова
23:40
Іспанія на "Рамштайні" підтвердила плани відправити Україні ракети до Patriot
23:29
Новини економіки 26 квітня: застава за Сольського, Кабмін зберіг тариф на електрику для населення
23:17
відеоПлетенчук: Росіяни посилили захист своїх суден після пошкодження "Коммуни"
23:10
Мутації та перемога природи. Факти про Чорнобильську катастрофу, які ви могли не знати
23:06
Мінфін оновив дані про фінансування держбюджету від початку великої війни: хто став найбільшим донором
23:01
оновлюєтьсяУ всіх областях України оголошували ракетну небезпеку, була загроза "Кинджалів"
Усі новини...