Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Хама-"регіонала" вибачитись перед Геращенко не вмовив навіть Кличко

Понеділок, 14 січня 2013, 11:53

Лідер партії "УДАР" Віталій Кличко заявляє, що "регионал" Григорій Калетнік досі не вибачився перед членом фракції "УДАР" Іриною Геращенко.

Про це Кличко заявив у понеділок на прес-конференції.

Кличко сказав, що звернувся до Калетніка з проханням вибачитися перед Геращенко.

"Коли чоловік вибачається перед жінкою, це завжди сприймається позитивно", - наголосив Кличко.

Разом з тим, за словами Кличка, Геращенко сказала йому, що вибачень вона досі не отримала.

Як відомо, 11 січня "регіонал" Калетнік образив Геращенко, коли та виступала з трибуни парламенту щодо постанови про євроінтеграцію.

"Знаєте, я розумію, що в нашому залі зібралися не випускники пажеського корпусу й інституту благородних дівиць, але те, що собі дозволяють депутати Партії регіонів, свідчить, що тут зібрались ті, для кого кумир - поручик Ржевський", - сказала Геращенко.

"Ці люди сидять в першому ряду, і їхня поведінка не дуже схожа на поведінку народних депутатів. Я прошу Регламентний комітет розглянути їхню поведінку, цих депутатів, які висловлюються словами, які і в підворотні не почуєш", - сказала вона і додала, що не повторюватиме слова Калетніка.

 

Пізніше у Facebook вона написала, що Калетнік відпускав репліки на кшталт: "Та йди вже, не давати їй слова, закрити їй рота і т.д...". Після інциденту до Калетніка підійшов Кличко і провів з ним розмову.

УНІАН

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...