Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Прокурор Харківщини взяв до відома вимоги соратників Тимошенко

Понеділок, 14 січня 2013, 14:19

Прокурор Харківської області Геннадій Тюрін пообіцяв депутатам "Батьківщини" розглянути їхні вимоги щодо умов утримання Юлії Тимошенко у лікарні.

Про це написав депутат Арсен Аваков на своїй сторінці у Facebook після зустрічі депутатів із прокурором.

"Сьогодні, 14 січня, разом з колегами - народними депутатами Миколою Катеренчуком і Дмитром Шлемком - провели зустріч з прокурором Харківської області Тюріним Г.Є., щодо ситуації, що склалася в ЦКЛ №5, з приводу якої Юлія Тимошенко оголосила акцію громадянської непокори", - повідомив він. 

Депутати поставили прокурору області для розгляду низку вимог щодо умов утримання Тимошенко в лікарні "Укрзалізниці", зокрема:

- припинити спостереження за Юлією Тимошенко в медичній палаті, коридорах відеокамерами;

- припинити практику спостереження та чергування в палаті з боку чоловічого персоналу;

- терміново реалізувати право, згідно ст. 110 нового КПК України, на право вільного користування телефонним зв`язком, яке зараз порушено.

"Прокурор області пообіцяв розглянути вимоги в межах своєї компетенції якнайшвидше та надати на них офіційну відповідь", - поінформував Аваков.

Одночасно народні депутати Андрій Шевченко, Сергій Пашинський, Андрій Павловський та Олександр Бригинець "проводять аналогічні зустрічі в Качанівській колонії та ЦКЛ №5 з відповідними вимогами", додав він.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування