Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Сестра "терориста" просить захисту у депутатів

Понеділок, 14 січня 2013, 15:18

Сестра Дмитра Реви, обвинуваченого у посібництві "дніпропетровським терористам", просить підтримки у парламентарів.

Оксана Томчук підготувала звернення до усіх голів фракцій Верховної Ради, очільників та депутатів профільних комітетів, що займаються питаннями законності судочинства та діяльності правоохоронних органів.

Про це вона заявила 14 січня на прес-конференції.

"Прошу особистого втручання цих осіб, недопущення порушення конституційних прав особи, які наразі нехтуються і розтоптуються, а також прошу взяти цю справу під свій особистий контроль", - заявила Томчук.

"Я сьогодні добре усвідомлюю, що правовими методами ця справа вирішена не буде. Нам чітко дали це зрозуміти", - додала вона і зазначила, що звернення до політиків також вмотивоване розгортанням політичної версії з боку обвинувачення.

"Я хочу, щоби люди, винні у скоєні злочину проти мого брата – фальсифікації доказів – понесли відповідальність. Найболючіше, що визнано факт фальсифікації. Визнав пан Пилипенко, що це він здійснив цей клятий дзвінок. Але пан Пилипенко ходить посміхається, а Дмитро Рева сидить 7 місяців за гратами", - заявила Оксана Томчук.

 Як заявляли адвокати Реви, у матеріалах справи немає жодного доказу його участі у здійсненні квітневих терактів у Дніпропетровську.

Підставою для затримання Реви став дзвінок з його телефону обвинуваченому у терактах Віктору Сукачову. Рева переконує, що дзвонив міліціонер, а не він сам.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування