У Єнакієвому ТВі замінили на моду

Понеділок, 14 січня 2013, 17:12

У Єнакієвому Донецької області відключили телеканал ТВі.

Про це повідомляє УНІАН з посиланням на прес-службу телеканалу.

За словами директора з питань розвитку каналу Олександра Півнюка, "наші глядачі з Єнакієвого написали нам про припинення мовлення каналу ще в п’ятницю, а сьогодні представники кабельного оператора "Перспектива" сказали мені, що ТВі немає у новій концепції добору програм".

Півнюк повідомив, що єнакієвські кабельники мотивували відключення тим, що Нацрада з питань телебачення та радіомовлення зобов'язала операторів збільшити кількість програм у соціальному пакеті "Універсальна послуга", і нібито тому вони, збільшуючи такий соціальний пакет мовлення, замість телеканалу ТВі додали пакет Word Fashon.

"Нам залишається лише здогадуватися, чому телеканал Word Fashon, який не є каналом універсальної послуги, єнакіївські кабельники визначили як соціальний, а для по суті соціального та суспільно-політичного каналу ТВі місця не знайшли", - зауважив Півнюк.

"Напевно, кабельні оператори вирішили, що жителі Єнакієвого стали жити краще і висока світова мода їм потрібна, а розуміння того, що відбувається у країні, не потрібне", - сказав він.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування