Тимошенко таблетки п'є, а на процедури не ходить - лікар

Понеділок, 14 січня 2013, 17:35

Екс-прем'єр Юлія Тимошенко відмовляється від реабілітаційних процедур.

Про це заявив Михайло Афанасьєв - головний лікар Центральної клінічної лікарні Харкова №5, в якій обслуговується колишня глава уряду.

За його словами, екс-прем'єр постійно перебуває під наглядом медиків.

"Її цілодобово доглядає медсестра, також щодня її відвідує лікар. Юлія Тимошенко в повному обсязі отримує медикаментозне забезпечення, але проводити реабілітаційні процедури поки що не бажає", - сказав головлікар.

Афанасьєв додав, що загальний стан здоров'я пацієнтки задовільний.

Водночас, захисник Тимошенко Сергій Власенко заявив, що стан здоров'я його підопічної погіршився, болі в силі збільшилися, а лікування не надається.

Окрім того, адвокат сказав про те, що представники Пенітенціарної служби розповсюджують неправду щодо кількості відеокамер у палаті лідера опозиції.

За його словами, у ДПтС стверджують, що у тюремній камері Тимошенко знаходяться дві відеокамери і одна в коридорі. Власенко ж впевнений, що за екс-прем'єркою слідкують три відеокамери в коридорі і три в палаті.

Також правозахисник поскаржився на те, що за моніторами камер, які пильнують Тимошенко, перебував начальник караулу чоловічої статі.

"Кімнатка там невелика, не побачити монітори він просто не міг. Тому це буде чергова неправда, яку розповсюджує Державна пенітенціарна служба", - наголосив захисник.

Інтерфакс-Україна

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News