У палаті Тимошенко залишиться три камери - тюремники

Вівторок, 15 січня 2013, 14:43

У лікарняній палаті засудженої Юлії Тимошенко залишатиметься три відеокамери спостереження.

Про це повідомляє Державна пенітенціарна служба.

Згідно з повідомленням, начальник Качанівської колонії Ігор Колпащиков у понеділок повідомив депутатам, які прибули до ЦКЛ "Укрзалізниці" в Харкові, що в палаті екс-прем’єра було і залишатиметься три відеокамери.

"Мене вражають коментарі народних депутатів, які дозволяють собі робити заяви у ЗМІ, підписуючи їх моїм іменем. По-перше, ніхто ніколи не обіцяв знімати ніяких камер у палаті засудженої. І взагалі розмов на цю тему ми не мали", - сказав він.

"А по-друге, я не піду на порушення закону під їхнім політичним тиском та шквалом брехливих заяв. Ще раз наголошую, що камери у палаті Тимошенко встановлені законно, як того від нас вимагають нормативні акти, які жодним чином не суперечать міжнародним стандартам", - заявив Колпащіков.

Він наголосив, що камер безпосередньо у палаті засудженої лише три:

"Їх три і так було завжди. І так залишатиметься. Ніколи не було ані прихованих камер, ані у туалетах, ані ще де інде. Поширення нахабної брехні з цього приводу є політичним фарсом і не більше", - додав він.

Начальник колонії, посилаючись на лікарів ЦКЛ, підтвердив, що Тимошенко поновила проходження реабілітаційних процедур.

ДПтС також повідомила, що станом на 14:15 народні депутати, з якими планувала зустрітися Тимошенко, в лікарню до неї не прибули.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування