ЗМІ: Коломойський заволодів МАУ

Середа, 16 січня 2013, 07:57

Власником "Міжнародних авіаліній України" став Ігор Коломойський, брат міністра освіти Михайло Табачник вийшов із цього бізнесу.

Про це пише Комерсант-Україна з посиланням на джерела в компанії.

Таке рішення було прийнято на зборах акціонерів МАУ 31 грудня. Наглядова рада в результаті скоротилася з п'яти до чотирьох чоловік - це передбачено новою редакцією статуту компанії, уточнили в прес-службі МАУ.

Як пише видання, йдеться про Михайла Табачника - брата міністра освіти і науки, молоді та спорту Дмитра Табачника, уточнюють джерела в МАУ. Він був членом наглядової ради компанії протягом півроку, з липня 2012 року.

Крім того, спільно з Володимиром Слабовським пан Табачник володів великим виробником хліба "Холдинг Т і С", який у минулому році був проданий групі Lauffer Олександра Лещинського. За даними учасників ринку, йому також належить будівельна компанія "Тико".

Як свідчать дані НКЦБФР, Табачник не володів акціями МАУ безпосередньо.

Нагадаємо, в кінці минулого року в системі розкриття інформації НКЦБФР з'явилася інформація і про зміну акціонерів МАУ. Згідно зі звітом емітента, в III кварталі кіпрська "Онтобет промоушінз лімітед" сконцентрувала 25,83% акцій МАУ. А компанія "Кепітал інвестмент проджект" збільшила частку з 51,64% до 74,16%.

У результаті новим співвласником Міжнародних авіаліній України став Ігор Коломойський, стверджують партнери авіакомпанії, а також джерела в МАУ.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News