Регіонал "переїхав" до парламенту зі своїм санвузлом

Середа, 16 січня 2013, 19:51

Задля створення службових апартаментів регіоналу Євгену Гєллєру, який очолив бюджетний комітет парламенту, об'єднують три кабінети у Верховній Раді.

Про це йдеться у статті журналіста "Української правди" Сергія Лещенка.

Згідно з інформацією, Гєллєр - непублічна особа з близького оточення Ріната Ахметова. До обрання депутатом у 2006-му він значився президентом футзального клубу "Шахтар", а згодом отримав соціальне навантаження у вигляді фінансування луганської команди "Зоря".

Заради створення нових службових апартаментів для Гєллєра об'єднують три кабінети - №613, 614 та 615.

"Новий кабінет регіонала Гєллєра вражає. Окрім приймальні та звичайної робочої зони, йому споруджують кімнату для відпочинку, свою окрему їдальню з кухнею, свій окремий туалет і навіть свою окрему душову кабіну", - сказано у статті.

"При чому під кабінетом Гєллєра немає туалету, тому заради його комфорту додатково доведеться прокладати каналізацію", - додав Лещенко.

Кабінет для першого заступника глави бюджетного комітету Сергія Буряка створюють шляхом об'єднання 616 та 617 кімнат парламенту.

Також відомо, що зараз робочій простір поліпшують першому віце-спікеру комуністу Ігорю Калєтніку.

"Він не захотів працювати в умовах, які ще пару місяців тому створювали антураж для його старшого колеги Адама Мартинюка", - наголошується у публікації.

У апараті Верховної Ради повідомили, що ремонти в кабінетах Калетніка і Гєллєра робляться за їхній рахунок.

Водночас закон  "Про джерела фінансування органів державної влади" вимагає: "Органи державної влади здійснюють свою діяльність виключно за рахунок бюджетного фінансування..."

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News