ГОЛИХ І БОСИХ ДЕПУТАТОК СИЛОЮ ВИКИНУЛИ ВІД ТИМОШЕНКО

П'ятниця, 18 січня 2013, 06:26

Соратниць Юлії Тимошенко, трьох народних депутаток викинули з поверху, де перебуває ув'язнена.

Про це "Українській правді" розповіла Олександра Кужель.

Близько 6:15 ранку "люди у масках увірвалися до кімнатки, де спали на підлозі троє народних депутаток від "Батьківщини" - Олександра Кужель, Тетяна Слюз та Людмила Денисова - і напівголих витягли із цієї кімнатки".

За словами Кужель, в цей час жінки спали, і лише вона чергувала. Депутатам навіть не дали забрати речі.

"Вчора прийшов до нас якийсь начальник служби і на факсовому папері зачитав якесь рішення і сказав, що пенітенціарна служба подає в суд.

Потім принесли якесь рішення Конституційного суду, яке було прийнято ще коли Шуфрич приковував себе в камері наручниками. Виявилося, до речі, що в цьому рішенні написано, що ми як народні депутати можемо перебувати в будь-якому приміщенні колонії, якщо пройшли обшук ", - розповіла Кужель.

"А сьогодні вранці приблизно о 6:30 до нас увірвалася юрба бритоголових хлопців без розпізнавальних знаків, з ними прийшов чоловік, який представився з виконавчої служби. Вони наспіх прочитали нам якесь рішення і просто викинули з приміщення. Нам навіть не дали одягнутися повністю. На нас не було капців і верхнього одягу. Нас брали по шість чоловік і просто винесли на асфальт. Весь цей час ми показували їм посвідчення народного депутата. Слюз довелося викликати швидку - їй погано ", - зазначила депутат.

Станом на 7:00 жінкам-депутатам вдалося повернутися на 9 поверх, де знаходиться Тимошенко, але до неї їх більше не пускають.

"Ми зараз повернулися на поверх до Юлі Тимошенко, але тепер уже її частина забарикадована. Що з самою Юлією Володимирівною, нам невідомо. Ми підозрюємо, що її таким же способом сьогодні можуть доставити в суд ", - зазначила Кужель.

Як відомо, 18 січня у Харкові має відбутися суд у справі Тимошенко.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування