Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

МВС каже, що через смерть діда Хасана в Україні проблем не буде

П'ятниця, 18 січня 2013, 11:54

У Міністерстві внутрішніх справ України заявляють, що не очікують виникнення конфліктних ситуацій на території країни в зв'язку з убивством в Москві кримінального авторитета Аслана Усояна, відомого як "Дід Хасан".

"Виникнення конфліктних ситуацій на території України у зв'язку зі смертю відомого в кримінальних колах" злодія в законі "на прізвисько" Дід Хасан "найближчим часом не очікується", - йдеться у відповіді Головного управління по боротьбі з організованою злочинністю (ГУБОЗ) МВС України на відповідний запит агентства "Інтерфакс-Україна".

У ГУБОЗ також запевнили, що спеціальні підрозділи по боротьбі з організованою злочинністю постійно здійснюють роботу з метою недопущення зростання впливу кримінальних авторитетів на криміногенну ситуацію в країні.

Усоян - кримінальний авторитет, відомий "злодій в законі". За деякими даними, з кінця 1980-х років контролював злочинні угрупування на півдні Росії.

Він був убитий снайпером вдень 16 січня на виході з ресторану "Каретний двір" в Москві. При цьому була важко поранена 30-річна жінка.

"Дід Хасан" неодноразово бував в Україні з метою врегулювання конфліктів в кримінальному середовищі.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...