Присяжнюк каже, що не втручається у скандальну історію з небожем

П'ятниця, 18 січня 2013, 14:46

Міністр аграрної політики та продовольства Микола Присяжнюк стверджує, що не втручається у ситуацію ДТП, одним з учасників якої став його небіж 19-річний Роман Симонов.

Про це міністр повідомив у коментарі для телеканалу ТВі.

На питання журналіста телеканалу, чи не втручався урядовець у ситуацію, пан Присяжнюк повідомив: "Ні, я тільки вчора дізнався", – і квапливо відійшов від кореспондентів.

Аварія трапилася ще в жовтні 2012 року. Небіж Миколи Присяжнюка та син заступника голови Державної ветеринарної та фітосанітарної служби України Роман Симонов на машині Mercedes ML350 став учасником ДТП з машиною Mitsubishi Lancer, за кермом якої був киянин Арсен Бурлачук.

Міліція відмовилася порушувати справу за фактом ДТП і попередньо визнала винним Бурлачука, якого було госпіталізовано зі струсом мозку і закритою черепно-мозковою травмою.

За кілька днів після аварії Симонов знайшов свідків, які підтвердили, що небіж міністра їхав зі швидкістю 50 км/год, а от Бурлачук мчав зі швидкістю 110 км/год ще й на червоне світло.

Представники постраждалого Арсена Бурлачука стверджують, що все було абсолютно навпаки, і збирають відеозаписи із камер спостереження установ поблизу від місця аварії.

За розрахунками матері Бурлачука, на основі даних роботи світлофорів, Симонов проїхав на червоне.

Небіж Миколи Присяжнюка Роман Симонов тим часом заявляє, що обвинувачений просто не хоче платити компенсацію у розмірі 320 тисяч за нову машину. Справу про ДТП слухатимуть 21 січня в Апеляційному суді.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування