"Свобода" каже, що Пилипишин знову запустив своїх бабусь

П'ятниця, 18 січня 2013, 15:23

ВО "Свобода" звинувачує Віктора Пилипишина в організації замовних соціологічних досліджень у 223 київському окрузі.

Про це йдеться в повідомленні прес-служби партії.

За словами свободівців, у другій декаді січня 2013 року до помешкань киян, що живуть у Шевченківському районі столиці, почали масово навідуватися "підозрілі особи" з метою проведення "соціологічного опитування". Єдиним запитанням в цьому "опитуванні" є – "за якого кандидата Ви голосували на виборах 28 жовтня?"

При цьому візитери щоразу повідомляють, що "вони – від Левченка" й що він їм нібито платить 100 гривень за три години роботи. Прикметно, що про це повідомляють в обов'язковому порядку – незалежно від того, чи мешканець квартири питає про це чи ні.

"Розцінюю ці події як продовження фальсифікації, інспірованих штабом Пилипишина. Мешканці Шевченківського району столиці та й усієї України знають, що головна зброя свободівців – це чесність, дієвість і особисте спілкування з людьми. Саме тому вони привели ВО "Свобода" у парламент", - заявив Юрій Левченко.

"Вважаю "рейди" горе-соціологів Пилипишина спробою штабу "Гроші передусім" очорнити мене особисто й опустити до їхнього рівня. Ми ніколи не використовували технології проплачених псевдо-опитувань і ніколи не будемо цього робити", - наголосив свободівець.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування