"Регіонали" теж хочуть позачергову сесію по Тимошенко

Субота, 19 січня 2013, 10:42

Партія регіонів готова допомогти опозиції зібрати голоси для проведення позачергової сесії Верховної Ради "з питання Тимошенко".

Про це повідомив нардеп від Партії регіонів Володимир Олійник, коментуючи відповідні заяви спікерів партій "УДАР" і "Батьківщина", повідомляє в суботу прес-служба ПР.

"Партія регіонів готова допомогти колегам з опозиції зібрати 150 голосів для ініціювання позачергового засідання парламенту "з питання Тимошенко" і дати голоси, яких бракує. Ми готові це зробити, оскільки зацікавлені у встановленні істини в багатьох питаннях, пов'язаних з Тимошенко. Ми готові до відкритої парламентської дискусії, щоб розставити всі крапки над "і", - підкреслив політик.

Олійник також зазначив, що засідання ВР має дати відповіді на такі питання: Який справжній стан здоров'я Тимошенко і чи немає тут маніпуляцій? У чому справжня причина її тривалих відмов брати участь у судових засіданнях? Чи мають підстави її численні протести? Які умови її утримання в медичному закладі і чи дійсно вони гірші, ніж у інших пацієнтів? І, врешті-решт, яке відношення має Тимошенко до вбивства Щербаня?

"Ці та багато інших питань потребують відповідей. І якщо для встановлення істини наші колеги з опозиції ініціюють проведення позачергового засідання парламенту, то ми готові підтримати таку ініціативу, оскільки зацікавлені в тому, щоб припинити маніпуляції та інформаційні провокації навколо Тимошенко", - заявив парламентарій.

Більш того, Партія регіонів сама готова ініціювати засідання парламенту, оскільки переконана, що Тимошенко винна у багатьох злочинах. "Вона разом з Лазаренком грабувала країну захмарними цінами на газ, а тепер намагається уникнути відповідальності за вбивство Щербаня всіма можливими способами", - сказав Олійник.

Однак він висловив думку, що "на позачерговому засіданні ми не побачимо багатьох опозиціонерів, які нададуть перевагу "куршавелям і мальдівам" над питанням Тимошенко в залі парламенту".

"Опозиціонерів сьогодні хвилює не стільки доля Тимошенко, скільки те, кого вона призначить кандидатом у президенти на 2015 рік", - вважає Олійник.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування