Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тіло Діда Хасана не пустили до Грузії

Субота, 19 січня 2013, 14:11

Труну з тілом убитого в Москві кримінального авторитета Аслана Усояна (Дід Хасан) доставлено з Донецька назад до Москви через відмову грузинської влади дозволити поховання на території цієї країни.

Про це повідомило "Інтерфаксу" джерело в правоохоронних органах.

"Раніше родичі Усояна звернулися до грузинських властей з проханням дозволити поховання на території цієї країни, де народився убитий кримінальний авторитет", - зазначив співрозмовник агентства.

Напередодні труну з тілом Усояна перевезли до Донецька, звідки його планувалося доставити до Грузії, проте грузинська влада не дала дозволу на похорон.

"Сьогодні труну з тілом Усояна повернувся до Москви, швидше за все, Дід Хасан буде похований на Даниловському кладовищі в російській столиці", - сказало джерело.

У той же час, ТСН повідомляє з посиланням на джерела, що тіло Усояна планували привезти до Донецька, але не привезли.

Літак однієї української авіакомпанії вилетів в московський аеропорт Внуково, щоб доставити тіло до Донецька. До цього часу в аеропорту вже повністю підготувалися до транспортування тіла, але з невідомих поки причин рейс відмінили і літак повернувся до Донецька.

При цьому українські спецслужби також були помічені в підготовці до прильоту.

Діда Хасана повинні були, за однією з версій, доставити до Донецька на прощання. Так, планувалося, що зі "злодієм у законі" повинні були попрощатися впливові люди кримінального світу, які з різних причин не можуть вилетіти до Росії або Грузії.

Як повідомлялося, Усоян був убитий снайпером 17 січня близько 14:30 на виході з ресторану "Каретний двір" на Кухарський вулиці в Москві.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування