Перший національний запевняє, що переніс тільки повтор "Шустер LIVE"

Субота, 19 січня 2013, 18:32

Рішення про старт нового сезону ток-шоу "Шустер LIVE" 25 січня було прийнято керівництвом НТКУ та "Савік Шустер Студіо" ще на початку року.

Про це йдеться в повідомленні прес-служби Першого національного у відповідь на інформацію про скасування ефіру програми, запланованого на 18 січня.

"Раніше в українських ЗМІ з'явилась інформація, що вихід програми "Шустер LIVE" був перенесений ледь не перед самим ефіром 18 січня, що абсолютно не відповідає дійсності та не має під собою жодного підґрунтя. Заздалегідь ефір оригінальної програми "Шустер LIVE" планувався саме 25 січня", - наголошують у прес-службі.

Щодо 18 січня Національна телекомпанія дійсно планувала показ нарізки кращих моментів програм 2012 року, яка раніше вже була в ефірі Першого Національного 28 грудня 2012 року. Натомість перевага була віддана оригінальній програмі – "Магія цирку".

Показ "Магії цирку" заздалегідь був запланований у сітці каналу, а вихід програми за кілька днів був проанонсований на сайті телеканалу, наголосили в НТКУ.

Натомість повтор програми "Шустер LIVE. Краще", через обмеження території показу програми "Магія цирку" Україною, був показаний в ефірі міжнародного супутникового каналу "Перший Ukraine" Національної телекомпанії України ввечері 18 січня о 21.15 та запланований у повторі 19 січня о 14:00 (канал мовить у відкритому доступі на території всієї Україні та знаходиться у всіх пакетах супутникового оператора Віасат).

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування