Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Бондаренко відповіла дочці Тимошенко: Ваша мама платила за вбивства

Понеділок, 21 січня 2013, 12:33

Екс-прем'єр Юлія Тимошенко перераховувала гроші за вбивства, тому повинна понести справедливе покарання.

Про це заявила регіоналка Олена Бондаренко у відповідь на заклик дочки екс-прем'єра Євгенії Тимошенко не вбивати її матір, повідомляє прес-служба Партії регіонів.

"Женю! Ваша мама оплачувала рахунки тим, хто здійснював замовні вбивства людей, у яких теж були діти! Тому вона повинна понести справедливе покарання, а не ховатися за статусом опозиційного політика", - відзначила Бондаренко.

Вона нагадала, що Тимошенко разом з Лазаренком "роками грабували Україну захмарними цінами на газ, а потім змітали всіх, хто ставав у них на шляху, не зупиняючись ні перед чим, навіть перед замовним убивством".

За словами Бондаренко, Тимошенко отримала 7 років в'язниці, але перебуває у віп-палаті відомчої лікарні в умовах, яким позаздрить будь-який ув'язнений.

"За її станом стежать і українські, і німецькі лікарі, але екс-прем'єр продовжує симулювати хворобу, вимагаючи для себе все нових привілеїв", - відзначила регіоналка.

Вона додала, що, замість того, щоб відповідати по суті обвинувачень, Тимошенко знову вибрала досить сумнівний шлях захисту.

"Їй легше назвати свої гріхи "політичним переслідуванням", ніж відповідати за них. Швидше за все, ця істерика буде тривати й далі, тому що духу не вистачає сказати людям правду", - підсумувала Бондаренко.

 Як відомо, 18 січня Тимошенко вручили "повідомлення про підозру" у справі про вбивство Євгена Щербаня.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...