Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

УДАР вимагатиме виборів президента, якщо зірвуть підписання угоди з ЄС

Понеділок, 21 січня 2013, 16:11

Партія УДАР вимагатиме дострокових виборів парламенту і президента, якщо влада зірве підписання Угоди про асоціацію з ЄС.

Про це повідомляє прес-служба партії.

"Якщо останні події в Україні перешкодять підписанню Угоди про асоціацію з ЄС, в партії "УДАР" не бачать іншого виходу,  як вимагати повної зміни влади в державі – проведення дострокових парламентських і президентських виборів вже цього року", – заявили в УДАРі.

У партії наполягають, що парламент якомога швидше повинен зібратися на позачергову сесію і розглянути ситуацію з дотриманням прав політичних ув’язнених Юлії Тимошенко і Юрія Луценка.

"УДАР вимагає звіту в парламенті генпрокурора Віктора Пшонки, міністра внутрішніх справ Віталія Захарченка та голови СБУ Олександра Якименка щодо резонансних подій останніх днів, зокрема, і повідомлення у підозрі Юлії Тимошенко у справі про вбивство Євгена Щербаня", - йдеться в повідомленні.

В УДАРі наголосили, що на сесії ставитимуть питання про політичну відповідальність керівників правоохоронних органів країни.

Ударівці також вимагають від президента Януковича припинити демонстративне нехтування правами громадян і думкою європейської спільноти, маніпуляції громадською думкою та відверте залякування політиків і усіх українців.

"Напередодні саміту Україна – ЄС українська влада розвіює останні ілюзії європейських колег і цинічно демонструє, що не збирається виконувати своїх зобов’язань. Правоохоронна система в Україні перетворюється на суцільні "маски-шоу", з політичних ув’язнених намагаються зробити вбивць, а громадян зневажають і залякують", - заявив заступник голови партії УДАР Віталій Ковальчук.

Українська правда 

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...