"Регіони" готові підсобити опозиції підписами за Раду

Понеділок, 21 січня 2013, 18:15

Частина депутатів від Партії регіонів готова допомогти опозиції з підписами для проведення позачергового засідання Верховної Ради з приводу ситуації з Юлією Тимошенко.

Про це повідомив "регіонал" Володимир Олійник, якого цитує УНІАН.

"Я знаю точку зору значної частини свої колег, хоч не кажу, що це є рішення (йдеться про фракцію Партії регіонів), але ми не просто підтримуємо, а наполягаємо", - зазначив він.

"Якщо буде потреба в підписах, то я готовий підписати, але вони (йдеться про опозицію) повинні звернутися з однієї причини - адже вони збирають підписи, то я не прийду і не скажу: "Дайте". Але я готовий підписатися, і багато моїх колег також", - додав політик.

За його словами, "нарешті треба поставити крапку не тільки над буквою "і", але й над буквою "ю", треба, щоб нам якось пояснили, що це за процедура лікування, яка так затяглася".

Олійник наголосив, що не зрозуміло, чому Тимошенко не може співпрацювати зі слідчими і судом, а співпрацює з політиками.

"В неї вже близько тисячі було візитів. При чому, якби ж вони були короткотермінові, мовляв "Як здоров'я - дай Бог вам всього найкращого", а потім - поїхали. Так ні - сідають і говорять багато годин про політичну ситуацію, про кримінальні справи. А чому тоді не можна поспілкуватися з суддями, слідчими?", - зазначив він.

За його словами, "виходить, що це спроба ухилитися, адже якщо не можна спілкуватися з хворою, то не можна всім, а якщо можна, то, напевно, можна і слідчим, і суддям".

Він вважає, що у Тимошенко немає бажання йти в суд, де розглядається справа про вбивство Євгена Щербаня.

"Очевидно, боїться Юлія Тимошенко суду, бо, як кажуть в народі, якщо часник їв, то якийсь запах залишається. І боїться не стільки суддів, а боїться, скоріш за все, оцінки суспільства, оскільки завжди в суспільстві найвищий осуд отримували люди, які через убивство пробували вирішувати будь-які питання", - додав Олійник.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News