"Регіони" впевнені, що опозиція просто зриває саміт

Понеділок, 21 січня 2013, 20:22

Опозиція намагається зірвати проведення саміту Україна - ЄС.

Про це заявив депутат від Партії регіонів Володимир Вечерко, якого цитує прес-служба партії.

Він зазначив, що Україна продовжить поглиблювати співпрацю з Євросоюзом, щоб не писали опоненти влади.

"Більш того, наскільки мені відомо, цього року наша співпраця з ЄС буде мати ще більш прикладний характер, ніж у минулі роки", - уточнив політик.

Депутат додав, що спроби опозиції очорнити нашу країну нікому не приносять користі.

"На жаль, наші опоненти часто піклуються про власні політичні інтереси більше, ніж про державні. Незалежно від того, хто займає керівні посади, нинішня опозиція завжди намагається залучити Європу, як "арбітра". Це тягнеться ще з помаранчевих часів, коли вони з'ясовували стосунки між собою", - констатував парламентарій.

На його думку, "активність" опозиції викликана наближенням саміту Україна - ЄС.

"Вони використовували інформаційний інтерес до України перед минулим самітом, намагалися організувати бойкот Євро-2012 і тепер працюють за своїм старим сценарієм. Їм байдуже, що від цих дій страждає не тільки влада, а вся країна, її репутація, громадяни, тому що втрати несуть, в першу чергу, прості українці", - заявив Вечерко.

Підсумовуючи, він висловив упевненість, що спроби опозиції зірвати саміт Україна - ЄС марні: "Україна не зверне зі шляху євроінтеграції. Незважаючи на спроби окремих політиків загальмувати цей процес заради досягнення власних цілей".

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування