Власенко 1,5 години чекає на Тимошенко, а вона не виходить

Вівторок, 22 січня 2013, 12:35

Народний депутат від "Батьківщини" Олег Медуниця заявляє, що захисника екс-прем'єра  Юлії Тимошенко Сергія Власенка не пускають до своєї підзахисної.

Про це повідомляє прес-служба "Батьківщини".

За його словами, зранку група народних депутатів від "Батьківщини", зокрема Олег Медуниця, Валерій Головко, Арсен Аваков, Володимир Шульга, зустрілися з головним лікарем та домовились про відвідування Юлії Тимошенко її захисником Сергієм Власенком о 12.00.

"Власенко прийшов, але його не пускають і жодних адекватний пояснень адвокату ніхто не дає. Головний лікар порадив нам домовитись з працівниками пенітенціарної служби та міліції", - повідомив Медуниця.

Сам Власенко додав, що зараз він стоїть перед дверима відділення, де знаходиться Тимошенко, і дзвонить у двері, але ніхто не відчиняє.

За його словами, біля палати Тимошенко стоять співробітники "Беркуту", які лише мовчки за всім спостерігають.

"При цьому весь цей час мене знімають на відео якісь незрозумілі люди", - сказав Власенко.

Водночас у Пенітенціарній службі наголосили, що сама екс-прем'єр відмовляється від зустрічі з Власенком.  

"Захисник Власенко прибув до ЦКЛ "Укрзалізниці" і зараз знаходиться у кімнаті для побачень, де чекає на свою підзахисну. Засуджена продовжує відмовлятися від зустрічі з Власенком, незважаючи на те, що співробітники пенітенціарної служби вже декілька разів поспіль намагаються вмовити Тимошенко зустрітися із захисником", - повідомили у прес-службі.

У ДПтС висловили переконання, що "дії засудженої Тимошенко є спланованими, з метою дискредитації співробітників пенітенціарної служби та подальшого їх звинувачення у чиненні перешкод".

Українська правда

"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News