Попов знайшов "крайніх" у рекордному травмуванні киян через ожеледицю

Середа, 23 січня 2013, 10:02

Голова Київської адміністрації Олександр Попов визнав незадовільною роботу голів районних адміністрацій у боротьбі з ожеледицею.

Про це він заявив під час робочої наради зі своїми заступниками, головами райдержадміністрацій та керівниками служб, задіяних у боротьбі з негодою, повідомляє прес-служба мерії.

Попов заявив, що за добу міські служби не впоралися із накриженням на вулицях і автошляхах міста, і додав, що керівники районів халатно ставляться до своїх обов’язків.

"Робота керівників районів та їх заступників з питань функціонування житлово-комунальної сфери вкрай незадовільна. Саме на них лежить відповідальність за безпеку пересування пішоходів вулицями міста. Якщо ситуація не буде виправлена до ранку наступного дня – я прийматиму відповідні кадрові рішення", – наголосив чиновник.

Він поставив головам районних адміністрацій завдання організувати постійний і безперебійний процес посипання піском усіх пішохідних зон на територіях ввірених їм районів.

Разом з тим Попов закликав мешканців столиці повідомляти про всі випадки неналежного посипання, прибирання тротуарів та прибудинкових територій за телефоном 15-51.

Як відомо, за даними Департаменту охорони здоров'я Київської міськдержадміністрації, за минулу добу з ушкодженнями, отриманими через ожеледицю, у лікарні Києва звернулося 579 осіб, що в чотири рази більше середніх показників у столиці.

21 січня у Києві відлига змінилася різким похолоданням, яке супроводжувалося дощем. Дороги і тротуари у столиці досі не розчищені.

Українська правда. Київ

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування