Янукович обіцяє свій Давос в Україні

Четвер, 24 січня 2013, 13:29

Україна планує провести регіональний саміт Всесвітнього економічного форуму по Європі та Центральній Азії.

Про це заявив президент Віктор Янукович у Давосі після закінчення зустрічі з виконавчим головою Всесвітнього економічного форуму Клаусом Швабом, повідомляє прес-служба президента.

"Ми плануємо найближчим часом провести в Україні саміт європейських і євразійських країн", - сказав він.

Президент зазначив, що "підвищення конкурентоспроможності, створення динамічного, гнучкого механізму реагування на виклики дасть можливість поступового зростання економік".

"Саме на ці питання покликана дати відповідь наша співпраця і проведення спільного економічного форуму в місті Києві", - сказав Янукович.

Фото прес-служби президента

Президент також зазначив, що "формування глобального порядку денного по Україні Радою Всесвітнього економічного форуму, яке відбувається за участю найкращих фахівців світового рівня, - це те, що зараз необхідно Україні".

У свою чергу, Виконавчий голова Всесвітнього економічного форуму "висловив сподівання, що Рада ВЕФ з формування глобального порядку по Україні напрацює корисні рекомендації для соціально-економічного розвитку України".

Шваб додав, що такі зустрічі на Давоському форумі є доброю нагодою для України "інтегруватися в Давоську сім’ю, бо Україна є великою, важливою країною, яка знаходиться в Європі".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News