Тимошенко відновила процедури – лікар

Четвер, 24 січня 2013, 14:09

Екс-прем'єр Юлія Тимошенко, яка проходить курс лікування в Центральній клінічній лікарні "Укрзалізниці" №5, відновила реабілітаційні процедури.

Про це заявив головлікар ЦКЛ №5 Михайло Афанасьєв, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

"З учорашнього дня (23 січня) за бажанням пацієнтки були відновлені реабілітаційні процедури. І вчора, і сьогодні вона виконує фізичні вправи й низку інших процедур", – сказав він.

За словами Афанасьєва, стан Тимошенко задовільний, як і раніше.

Відповідаючи на запитання журналіста про призначення пацієнтці ходьби на каблуках, він відповів:

"Звісно ж таких призначень ніхто не робив і подібних рекомендацій не давав. Це смішно чути лікарям та й пацієнтам з такими, як у Тимошенко, проблемами. Інша справа, що ми не маємо права заборонити це робити пацієнтці, якщо їй так зручно", - відзначив Афанасьєв.

Головлікар ЦКЛ №5 також повідомив, що поки не має інформації про дату можливого приїзду німецьких лікарів з берлінської клініки "Шаріте", які ведуть курс реабілітації екс-прем'єра.

Як відомо, 8 січня Тимошенко оголосила про початок особистої акції громадської непокори. Зокрема екс-прем'єр відмовилася повертатися у свою палату доти, доки там ведеться відеоспостереження й цілодобово знаходиться охорона, у якій чоловіків більше, ніж жінок.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування