Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"Батьківщина" пропонує запитати в народу, чи випускати Тимошенко

Четвер, 24 січня 2013, 16:46

Київська організація "Батьківщини" попросить політичних союзників підтримати ідею референдуму про звільнення Юлії Тимошенко й імпічмент Віктору Януковичу.

Як розповів голова цієї організації Юрій Одарченко "ЛІГАБізнесІнформ", ці питання, серед інших, обговорювалися на конференції організації в середу.

Делегати "Батьківщини" говорили про необхідність "проведення, разом з іншими партіями демократичного напрямку, референдуму для звільнення Юлії Тимошенко й усіх політичних ув’язнених, і для проголошення імпічменту чинному президенту Януковичу".

"Це рішення було одноголосно прийняте делегатами і внесене в резолюцію конференції. Саме тому ми вирішили звернутися до партій-союзників із закликом підтримати нашу ініціативу й об'єднати зусилля в проведенні референдуму" - сказав Одарченко.

Також, за його словами, обговорювалася стратегія "Батьківщини" на майбутніх виборах мера Києва й депутатів Київради.

"У ході партійної конференції було заявлено про необхідність висування єдиного кандидата на посаду міського голови й про узгодження єдиних кандидатів у мажоритарних виборчих округах Києва. Для того, щоб не створювати умов для перемоги провладних кандидатів у депутати", - заявив Одарченко. 

Раніше Одарченко спростував інформацію про внутрішній розкол у "Батьківщині" і приховану боротьбу за місце керівника виборчого штабу політсили на виборах мера Києва й депутатів міськради столиці. 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування