Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Янукович наказав забезпечити йому безпечне і спокійне свято через півроку

П'ятниця, 25 січня 2013, 12:02

Президент Віктор Янукович наголошує на важливості забезпечення безпеки заходів з відзначення 1025-річчя хрещення Київської Русі.

Про це він сказав в ході засідання організаційного комітету з підготовки до святкування цієї дати, повідомляють Українські новини.

"Реалізація заходів безпеки - створення умов для спокійного і толерантного святкування. Особлива увага - профілактиці загроз перешкоджання навіть спробам вплинути на урочисті заходи з будь-якого боку", - сказав президент

Серед інших вимог до організації святкування вказаної дати Янукович назвав упорядкування територій і релігійних об'єктів, пов'язаних з історією християнства в Україні, увагу до культурної спадщини християнства, зокрема проведення виставок, як в Україні, так і в інших країнах з нагоди зазначеної дати.

Також, на думку президента, мають бути проведені конференції та інші заходи за участю наукового співтовариства і широких експертних кіл, і забезпечено інформаційне висвітлення всіх заходів.

Він підкреслив, що хрещення Русі стало одним з найважливіших подій не лише в історії України, але й значно вплинуло на історію всієї Європи, і про це не можна забувати.

"Русь-Україна стала невід'ємною складовою європейського простору. Вона свідомо зробила вибір на користь гуманістичних цінностей та успішної суспільної модернізації", - підкреслив він.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...