Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Кличка вже погрожують Рибаку відставкою

П'ятниця, 25 січня 2013, 15:29

"УДАР" ініціюватиме відставку Володимира Рибака з посади голови Верховної Ради у разі не скликання ним позачергового засідання парламенту.

Про це повідомляє прес-служба УДАРу.

"Хочемо нагадати панові Рибаку, що він не начальник парламенту, а  його спікер, і скликання позачергової сесії на вимогу депутатів - це його обов’язок, а не пропозиція до розгляду", - підкреслили в партії.

В УДАРі вкотре заявили, що "спікер не забезпечує виконання вимог Конституції щодо особистого голосування, ігнорує законні вимоги народних депутатів від опозиції - тобто, не виконує своїх функцій".

"Сьогодні Рибак розповідає про міфічні мільйони, які нібито хоче зекономити. В той час як діяльність його однопартійців при владі, зокрема і тих, від кого опозиція вимагає звіту на позачерговій сесії, завдає країні збитків щодня", - додали в партії.

Як відомо, 22 січня лідер партії "УДАР" Віталій Кличко подав у суд на Рибака.

У позовній заяві Кличко вимагає визнати протиправними дії спікера під час голосування за відставку Сергія Арбузова з посади голови НБУ і призначення Ігоря Соркіна на цю посаду.

Пізніше Рибак заявив, що діяв відповідно до регламенту під час голосування за відставку Сергія Арбузова з посади голови Нацбанку й призначення Ігоря Соркіна на цю посаду.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування