Віце-прем’єр хоче більше корейців для української залізниці

П'ятниця, 25 січня 2013, 19:14

Віце-прем’єр Олександр Вілкул наполягає на збільшенні кількості корейських фахівців компанії "Хюндай" для ремонту потягів "Інтерсіті Плюс".

Про це повідомляє прес-служба Кабінету Міністрів.

Вілкул провів зустріч з найвищим керівництвом компанії "Хюндай Корпорейшн" та "Хюндай Ротем" щодо безумовного виконання протоколу заходів з модернізації роботи електропоїздів HRCS2.

Як відомо, що 4 січня 2013 року Вілкул дав завдання представникам компанії "Хюндай Ротем" розпочати відновлення працездатності електропоїздів. Заходи стосуються модернізації рухового складу відповідно до аналізу недоліків.

Зокрема, було організовано супроводження потягів "Інтерсіті Плюс" сервісними бригадами фахівців південно-корейської компанії. Заходи приведення поїздів "Інтерсіті Плюс" у повну відповідність до експлуатаційних вимог в умовах України мають бути виконані до 31.03.2013.

Кабінет міністрів повідомляє, що "станом на 24.01.2013 року відставання від графіка проведення робіт відсутнє".

"З намічених основних 48 заходів по відновленню працездатності електропоїздів HRCS2 вже виконано 24. Заміна тягових електродвигунів на ТПС Дарниця намічена до реалізації до 29.01.2013 року", - йдеться в повідомленні.

За інформацією "Укрзалізниці" завдяки вжитим заходам "з початку 2013 року була лише одна затримка руху – у місті Львові".

Віце-прем’єр відзначив, для "усунення виявлених недоліків недостатня існуюча кількість корейських фахівців". Він поставив завдання збільшити їх кількість та безумовно дотримуватися умов поставки необхідних запасних частин та графіку робіт.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування