Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Глава Держкомтелерадіо вимагає звільнити колегу-хабарника

П'ятниця, 25 січня 2013, 19:40

Голова Держкомтелерадіо Олександр Курдінович звернувся до гендиректора Національної радіокомпанії Тараса Аврахова з вимогою звільнити директора з реклами.

Про це повідомила прес-служба Державного комітету телебачення і радіомовлення.

Як відомо, директора з реклами та маркетингу НРКУ викрили в отриманні хабара у сумі 142 тисяч гривень.

"Ганебний вчинок керівника рекламної служби НРКУ засвідчив, що в радіокомпанії не налагоджено дієвої системи внутрішнього контролю, спрямованої на мінімізацію ризиків зловживання посадовими особами своїми службовими обов’язками, що спричинило скоєння протиправних дій одним із відповідальних працівників", - сказано в заяві Курдіновича.

Голова Держкомтелерадіо також висунув вимогу провести ретельну перевірку причин виникнення корупційних діянь в компанії і не допустити подібних вчинків у подальшій діяльності НРКУ.

Окрім того, згідно з повідомленням, запланована перевірка фінансово-господарської діяльності НРКУ, у тому числі щодо відповідності документального оформлення фактично використаного ефірного часу під рекламу, повноти надходжень отриманих від рекламодавців коштів на спеціальний рахунок компанії, використання їх за цільовим призначенням тощо.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...